koningsdag

Dit jaar openen we op Koningsdag alweer ons 15e seizoen (waarvan 13 op de Waterlelie) buitendansen. Zoals altijd weer een feest!

Kom oranje en dans gekleurd, wit mag natuurlijk ook :)

Daarom als vanouds:

1) Het weer kan in deze tijd alle kanten op gaan en behoorlijk fris zijn. April doet wat hij wil. Daarom beginnen we op deze dag altijd een uurtje vroeger.

2) Voor vroege dansers staat er een glaasje Maximamix klaar. Zolang de voorraad strekt.

3) Het gras kan nog drassig zijn. Neem een stoeltje of kleedje mee als je wilt zitten.

4) Is het té koud, té nat, té winderig dan annuleren wij de salon. Voor het weer laten wij ons leiden door www.yr.no. Annuleren wij de salon dan laten wij dit zo vroeg mogelijk weten, maar uiterlijk om 12.00 uur op de betreffende dag. Kijk dus op FB, op de website of in je mail vóór je van huis vertrekt.

5) Neem wat lekkers mee, voor jezelf en/of voor een ander, zoals we gewend zijn.

6) PeLe draait zoals altijd: tot aan de Chacarera traditioneel klassiek, daarna eigentijds!

7) Wil je je tangokleren, -muziek, -schoenen of anderszins op tangogebied ruilen/verkopen, neem alles mee en sla je slag!


Even terug in de tijd...

30 April 2013 was een dubbel feestelijke dag.  Ons 2e lustrum, want voor de 10e keer openden we het buitendansseizoen op Koninginnedag en prins Willem Alexander werd koning, prinses Maxima koningin.

Dit hebben we groots gevierd met livemuziek van Téjones de Tango en Trio Nocturna met Lysandre Donoso.

Een impressie van deze dag op onderstaande filmpjes:

 En 5 jaar eerder ons 1e lustrum.........

Op 30 april 2008 werden wij, bij de de opening van het 5e buitendansseizoen, blij verrast met een bezoek van prinses Máxima.

Een visueel verslag van deze dag op onderstaande filmpjes!

 


 

Wij hopen dat Koningin Máxima haar belofte, het verzoek aan Carel Kraayenhof  om het Wilhelmus te arrangeren tot een tango, zal waarmaken.

Bewaren

Bewaren