winterlelie 710x140

In de winter dansen we binnen onder de naam "de Winterlelie".

P1110559 w P1110560 w P1110562 w

8 winterseizoenen hebben wij bij Buddhas mooie, gezellige, warme salons kunnen organiseren.  Tijdens de Coronalockdown is de zaal verbouwd en niet meer geschikt om te dansen. 
Wij zijn op zoek naar een nieuwe locatie.

Locatie: bij Buddhas, een eigentijds Thais restaurant, met een zeer sfeervolle bovenzaal.

Buddhas ligt aan de Botermarkt 20, midden in het centrum van Leiden, aan de markt.

Wegwijs...

OV
Buddhas ligt op 18 minuten lopen van het Centraal Station.
Ga je liever met de bus, stap dan uit bij halte Breestraat. Er gaan veel buslijnen door de Breestraat.

Fiets
Kom je met de (vouw)fiets, dan kun je deze het beste neerzetten in de Waagstalling onder V&D. Deze stalling is tot 21.00 uur open én gratis. Op de Botermarkt is geen plaats i.v.m. de markt. Vouwfietsen kunnen niet mee het restaurant in.

Auto
De binnenstad van Leiden is op zaterdagmiddag (marktdag) moeilijk toegankelijk voor auto's. Je kunt je auto parkeren op Parkeerplaats Haagweg. Vanaf deze parkeerplaats is het 10 minuten lopen naar de Botermarkt. Loop je liever niet, dan kun je het gratis pendelbusje nemen en uitstappen in de Breestraat.
Wil je dichterbij parkeren, dan kan dat in de Parkeergarage Breestraat.
Per 1 januari '16 is het parkeerbeleid in Leiden veranderd. Alle parkeerinfo vind je op de website van de gemeente Leiden en op Leiden Mobile, ook als APP te downloaden.
Wil je gratis parkeren, dan kun je dat doen op de Lammenschansweg vanaf het station. Het is dan 15 minuten lopen naar de Botermarkt.

Muziek...
Net als op de Waterlelie, wordt de muziek verzorgd door Peter (TJ PeLe). Dat betekent dat zowel traditionele tango's, als eigentijdse tango's zullen worden gedraaid. Tijdens het grootste deel van de middag ligt de nadruk op traditionele tango's, later in de middag zullen meer nieuwe tango's en wereldmuziek gedraaid worden.  Als overgang tussen de verschillende muziekstijlen dansen we de Chacarera.  Op deze manier kan iedereen op z'n favoriete muziek dansen.

Consumpties...
De consupties worden verzorgd door Bhuddas. Handig als je klein geld bij je hebt, want consumpties worden direct afgerekend.

Bewaren